-. Planet.cat: Setmanari Indepenendent-ista del Daily Planet

EDITORIAL

Estimats lectors comencem aquest projecte editorials amb molta il.lusió. Tenim el Clark Kent, el tímid reporter pixaví que reflexionarà sobre quotidianeitats i ens farà alguna que altra recomanació. Després tenim la intrèpida reportera Lois Lane que donarà als seus reportatges una visió combativa a la recerca de la veritat. Jimmy Olsen ens mostrarà les seues imatges i alguna que altra recomanació geek. La Cat Grant aportarà el to rosa o de safareig incloent algun post d`autoajuda. I finalments des de la cinquena dimensió Mxyzptlk aportarà el costat surrealista i friki de la xarxa.

Senyores i senyors benvinguts al nou setmanari independent-ista del Daily Planet.

Salutacions Planetàries.

PERRY WHITE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *